Home Beurzen Trouwbeurs Tip: Engaged!

Trouwbeurs Tip: Engaged!

25 september 2015

Binnenkort is er weer een hele gave trouwbeurs, namelijk Engaged! Deze beurs is niet zomaar een trouwbeurs, het onderscheid zich in vele manieren. Deze beurs is er voor bruidsparen die graag unieke, creatieve en originelen ideeën willen opdoen. Engaged is in 2013 opgericht door Judith van Lent, die als bruidsfotograaf en blogger van Velvetine al bekend is in de trouwbranche en na 2 succesvolle edities zaten we allemaal met smart te wachten op een derde edities van Engaged. Op 24 & 25 okt 2015 komen creatieve en unieke professionals uit de wedding industrie bruidsparen laten zien hoe trouwen ook kan. De leveranciers komen zowel uit Nederland als uit België en zijn zorgvuldig uitgezocht door Engaged!

Sfeerbeelden Engaged

Fotocredits: Hanke Arkenbout

Je kent ze wel al die prachtige plaatjes van Pinterest? Misschien heb je zelf als bride-to-be ook een mooie board aangemaakt waarbij je al je favoriete plaatjes verzameld? Grijp nu je kans om te zien hoe die Pinterest plaatjes tot leven komen. Je kunt op de beurs ontdekken welke creatieve leveranciers jullie die droomdag kunnen bezorgen. Dus geen saaie beurshal met veel dezelfde leveranciers, TL verlichting waar niemand van opknapt en verschrikkelijke verkooppraatjes.

Engaged beloofd je een sfeervolle beleving waarbij het aan niks zal ontbreken. Alle leveranciers hebben hun ‘kraampje’ prachtig aangekleed zodat je op 1 oogopslag kan zien wat ze te bieden hebben. Deze leveranciers hebben passie voor hun werk en vinden het geweldig om bruidsparen te helpen, samen te brainstormen om tot een geweldige samenwerking te komen. Wat je kunt verwachten? Veel creatieven als foto- en videografen, designers van stationery, weddingplanners, stylisten, edelsmeden, workshops, food, music, fashion en nog veel meer. Hieronder een hele kleine greep uit de leverancierslijst! Benieuwd geworden naar de rest? Neem dan even hier een kijkje!

leveranciers

Deze beurs bied je ook hele leuke & leerzame workshops aan. Je hebt de mogelijkheid om 4 verschillende masterclasses te volgen. Deze masterclasses zijn altijd enorm populair geweest, dus wees er op tijd! De workshops zijn stuk voor stuk verschillend:

College ‘Let’s Lock Your Love Story’ door Lieke Biesemans van Stories by Mabel: Lieke van Stories by Mabel legt uit hoe je van de huwelijks ceremonie de allermooiste herinnering maakt van de hele trouwdag. Je zult ademloos luisteren naar de fantastische ideeën van Lieke.

Masterclass ‘Moderne Kalligrafie’ door Joyce van Essen van KIJK! HandmadeHet schrijven met pen en inkt is op dit moment dé trend van 2015. Van Joyce leer je tijdens deze workshop hoe je de ‘pointed pen’ en een simpel potje inkt gebruikt om echte kalligrafie letters te schrijven. Erg leuk voor jullie uitnodigingen ;)

Masterclass ‘Floral Design’ door Judith Slagter van JudithSlagter.nl: Judith neemt je mee in de wereld van bloemen. Je leert van haar alles over de mooiste combinaties, de werking van de seizoenen, hoe je ontdekt wat je mooi vindt en wat bij jouw bruiloft past, én ze brengt het in praktijk door je te helpen bloemen bij elkaar te zoeken die jouw hele stijl complimenteren.

Masterclass ‘Wedding Styling’ door Holly Marder van Avenue Lifestyle: In deze workshop leert Holly je stap voor stap wat essentieel is in het stylen van je trouwdag, en neemt ze je mee in het ontdekken van wat jij mooi vindt en het maken van een plan. Last but not least breng je dit alles ook in praktijk door het stylen van een tafel als tijdens een diner.

Fotocredits: Dorien Scheltens

Fotocredits: Dorien Scheltens

Heb ik je een beetje enthousiast kunnen maken? Dat ben ik in ieder geval wel en ik heb er ontzettend veel zin in. Helaas kon ik er de vorige edities niet bij zijn maar gelukkig mag ik nu ook de ultieme wedding experience gaan beleven. Koop je ticket hier en als je een masterclasses wilt volgen kun je dat daar gelijk aangeven ;) Super easy!

Bekijk hier nog de sfeerbeelden van Engaged`14:

♡Liefdevolle groet, Kim!

Dit vind je misschien ook leuk

1 reactie

Winnaars van Engaged 2013 - MUCH LOVE 11 mei 2017 at 11:47

[…] Credits fotografie: Bemind Fotografie, de Bruiloftblogger […]

Antwoord

Laat een reactie achter